Blog

Staalmeesters – 25 jaar specialisme en kwaliteit

Staalmeesters is al 25 jaar hét metaalbedrijf waar u terecht kunt voor al uw professionele wals- en buigwerk. Het bedrijf is in al die jaren uitgegroeid tot een unieke locatie met ervaren vakmensen gespecialiseerd in buigtechnieken, speciale constructies en machinebouw.

Sinds 1990 is Staalmeesters toeleverancier in het profiel- en plaatwalsen, zetten en snijden. Het bedrijf begint onder toeziend oog van oprichter Frans Kersten in een hal met een oppervlakte van slechts 1200 m2 en enkele machines. Al snel groeit Staalmeesters uit zijn voegen, waardoor in 1993 een eerste uitbreiding van de halcapaciteit plaatsvindt. Bart Kellenaers komt een jaar later in dienst en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van Staalmeesters.

Om te kunnen voldoen aan de vraag van de klant wordt de bedrijfshal in 1998 opnieuw vergroot, deze keer van 2000 m2 naar 4400 m2. Samen met de bouw van nieuwe kantoor- en bedrijfsruimtes komt het totale bedrijfsoppervlak van Staalmeesters hiermee op 7700 m2. Door de aanschaf van nieuwe machines en het gebruik van nieuwe technieken, wordt het aanbod aan klanten groter en uitgebreider.

Vanaf het moment dat Bart Kellenaers in 1999 het stokje officieel overneemt van Frans Kersten zet hij de innovatie van het bedrijf voort, tot op de dag van vandaag. Dit heeft er in geresulteerd dat u als klant bij Staalmeesters terecht kunt voor al uw constructieve problemen. Een team van professionele en vakkundige staalmeesters is dagelijks bezig met het vinden en realiseren van creatieve oplossingen voor elk probleem en kan ook u daarbij helpen. Welkom bij Staalmeesters!

Vastleggen in volledig scherm 4-2-2015 181318.bmp

Leave a Comment (0) ↓